Bel ons
Menu Sluit

Uw zorg voor patiënten met atriumfibrilleren en veneuze trombo-embolie en antistolling.

Het is erdoorheen! Zorg en Zekerheid gaat betalen voor de goede zorg die wij gaan leveren aan mensen met atriumfibrilleren en mensen met veneuze trombo-embolie (VTE) die antistolling gebruiken. Dat is fijn, want tot nu toe glipten deze mensen door drukte er meestal tussendoor als ze niet toch voor een andere vorm van chronische zorg gecontroleerd werden. U ontvangt op korte termijn per mail meer informatie over de tarieven, de voorwaarden voor deelname en de ondersteuning die wij als Amstelland Zorg aan u kunnen bieden. We horen graag voor 20 juni of u mee wilt doen.

Waarom gaan we deze zorg ook weer verlenen?

Door goede controles en afstemming in de keten kunnen we met elkaar veel beroertes en opnames voorkomen. Bij AF gaat het om preventie van ischemische CVA’s, monitoren van therapietrouw, -dosering en – complicaties, CVRM, en klachten van AF. Bij VTE gaat het met name om het monitoren van therapietrouw, -dosering en – complicaties.

Voorwaarden voor deelname

Een voorwaarde is dat u het DTO over antistolling van vorig jaar heeft gevolgd en uw praktijkondersteuner de scholing over AF/VTE. Een deel van de praktijkondersteuners heeft in 2022 de scholing gevolgd tijdens de praktijkondersteuners dag. We zullen de komende periode ook nieuwe scholingen organiseren.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden neem dan contact op met Stefanie Mouwen via s.mouwen@amstellandzorg.nl

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact