Bel ons
Menu Sluit

Triage training voor assistentes MTVP

In juni starten wij in het kader van Meer Tijd voor de Patiënt de triage training voor doktersassistentes. De training wordt gegeven door ervaren trainers van Latona Organisatie- & Opleidingsadvies. Ook als jouw praktijk pas later start met Meer Tijd voor de Patiënt en je wilt kiezen voor de interventies ‘flexibele consultduur’ en ‘triage training voor assistentes’ dan kun je nu al je assistente(s) deel laten nemen en dit later opnemen in je praktijkplan.

Twee verschillende trainingen

Er wordt een basistraining van 3 dagdelen georganiseerd. Hierin komt de methodiek van triage, het kunnen toepassen van de medische inhoud uit de NHG triagewijzer aan de orde. Er wordt veel aan-dacht besteed aan de juiste communicatietechnieken en gespreksvaardigheden, het omgaan met emotionele situaties en lastige gesprekken. Deze training vindt plaats op woensdag 14 juni, dinsdag 4 juli en dinsdag 5 september van 17:00-20:30 uur inclusief maaltijd. De training is geaccrediteerd voor 9 punten. De kosten zijn: 290,- euro p.p.

In de gevorderden training van 2 dagdelen wordt dieper ingegaan op de gespreksvoering met de pa-tiënt en triage versus de agendaplanning zodat flexibele consultvoering goed kan worden geïmple-menteerd. Deze training vindt plaats op donderdag 1 juni en donderdag 8 juni van 17:00-20:30 inclu-sief maaltijd. Deze training geaccrediteerd voor 6 punten. De kosten zijn: 220,- euro p.p.

Er wordt in beide trainingen veel geoefend met casuïstiek, ook kunnen voorbeelden uit de eigen praktijk worden ingebracht.

Welke training is geschikt?

Er is een vragenlijst beschikbaar om te beoordelen aan welke training je assistente het beste deel kan nemen. Neem hiervoor contact op met Stefanie Mouwen via s.mouwen@amstellandzorg.nl

Aanmelden

Je kunt je assistente(s) aanmelden via b.tan@amstellandzorg.nl. Er kunnen maximaal 12 assistentes per training deelnemen.

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact