Bel ons
Menu Sluit

Pilot POH zij-instroomtraject

Vanaf maart jl wordt er hard gewerkt aan het pilot zij-instroomtraject voor de POH (S en O). Tevens zijn er – naar aanleiding van een breed uitgezette vacature diverse geschikte enthousiaste kandidaten POH-s in portefeuille, allen met verpleegkundige achtergrond. Allemaal ervaren verpleegkundigen, die graag de overstap maken naar de huisartsenpraktijk. Zij hebben de wens om in dienst te komen bij een praktijk en daarnaast de opleiding POH-S te volgen (zij zoeken geen onbetaalde stageplek).

Opleiden is het nieuwe werven, gediplomeerde POH-S lopen niet ‘los’ rond. Dus: wees pro actief. Verwacht jouw praktijk binnen nu en een half jaar een vacature POH S?, en als er een vacature is of vrijkomt per wanneer is dit en om hoeveel uur gaat het? Op basis van jouw input gaan wij aan de slag om passende voorstellen te doen en zo tot succesvolle matches te komen.

Inmiddels zijn er al een aantal POH-O gematcht, mocht je daarvoor een vacature verwachten geef het dan ook aan. Laat het weten aan Sjoukje Broer (HR Adviseur) of Christina Loots (praktijkconsulente) op HR@amstellandzorg.nl

Komend jaar zal Amstelland Zorg naar verwachting een in-company training aanbieden aan de huidige POH-S die ook ouderenzorg verlenen. Meer informatie hierover volgt.

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact