Bel ons
Menu Sluit

Nieuws van onze samenwerkingspartner Amstelring

Met ingang van 14 februari is het 1e lijns behandelaanbod van de specialisten ouderengeneeskunde van Amstelring beschikbaar in ZorgDomein. Dit betekent dat u nu makkelijk en veilig cliënten kunt aanmelden voor 1e lijns advies en behandeling.

Behandelaanbod

De specialisten ouderengeneeskunde bieden thuisconsulten aan voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met multiproblematiek. Tevens zijn zij beschikbaar voor telefonisch collegiaal 1e lijns behandelaanbod van de vakgroepen Diëtetiek, Logopedie, Ergotherapie en Psychologie en van het Regionaal Expertisecentrum Huntington. De komende maanden komen de fysiotherapeuten en muziektherapeuten daar nog bij.

Hoe werkt het?

Als verwijzer kunt u het behandelaanbod van Amstelring vinden via de gebruikelijke weg in ZorgDomein. Hier is te vinden welke zorg wordt aangeboden, hoe en waar deze wordt geleverd en welke informatie er wordt gevraagd vanuit de verwijzer. Verwijzingen komen binnen bij het Centraal Behandel Secretariaat (CBS) van Amstelring. Het CBS verwerkt de aanmeldingen en neemt contact op met de cliënt.

Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal verwijzen? Meldt u zich dan aan. ZorgDomein brengt u als verwijzer geen kosten in rekening.

Vragen? Zowel verwijzers als cliënten en hun familie kunnen voor vragen terecht bij het CBS: Bel 088-9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur). Of mail naar het centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Contact